7/4/20

Παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας

Παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας πραγματοποίησαν μέλη του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτ. Αττικής και ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας (μέλος της ΟΓΕ), στο πλαίσιο της σημερινής Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία. 
Ενημέρωσαν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για το περιεχόμενο και τη σημασία της σημερινής πρωτοβουλίας, διεκδικώντας άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας των υγειονομικών αλλά και ολόκληρου του λαού.
Οι εργαζόμενοι στις μονάδες Υγείας της περιοχής πήραν πραγματικά θάρρος από την παρέμβαση, συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί τώρα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν διαχρονικά λόγω των ελλείψεων σε γιατρούς βασικών ειδικοτήτων. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση εργαζόμενου που τόνισε πως «η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα και θα έπρεπε να την απολαμβάνει δωρεάν ο λαός».
Τόνισαν επίσης ότι πρέπει να γίνουν γνωστά και να ακουστούν παντού τα αιτήματα για μαζικές προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας και Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους.
Από 902.gr