5/5/19

ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΜΑΗ 2019

Μαζική η συγκέντρωση στην Ελευσίνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο γιορτασμός της Πρωτομαγιάς στην Ελευσίνα. Το «παρών» έδωσαν τα ταξικά σωματεία της περιοχής που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, η νεολαία και οι συνταξιούχοι.
Εκ μέρους των συνδικάτων που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση, ο Λεωνίδας Γραμματικός διάβασε ψήφισμα αλληλεγγύης προς το λαό της Βενεζουέλας που μάχεται ενάντια στην απόπειρα πραξικοπήματος.
Χαιρετισμό απηύθυναν η Βιβή Γκίκα, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ελευσίνας, ο Δημήτρης Γκατζής, γενικός γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Πέριξ, ο Νίκος Μαΐλης, γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής και ο Άκης Δουλόπουλος, μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου.


Την κεντρική ομιλία έκανε ο Σταύρος Χρηστίδης μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και γραμματέας του Κλαδικού Συνδικάτου Ενέργειας.
Μετά το πέρας των τοποθετήσεων οι παρευρισκόμενοι πίσω από τα πανό των σωματείων πορεύτηκαν στους δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου είχε γίνει το μπλόκο της Ελευσίνας στις 29 Απρίλη του 1944 και κατατέθηκαν στεφάνια.
Απο 902.gr