11/10/20

ΟΡΓΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ για την άγρια καταστολή σε βάρος των αγωνιστών μαθητών που διαδήλωναν σήμερα έξω από το υπουργείο Παιδείας διεκδικώντας μέτρα προστασίας για την πανδημία στα σχολεία.

Αφού δεν κατάφερε να σταματήσει τους αγώνες των μαθητών, με τις συκοφαντίες και την τρομοκρατία που εξαπέλυσε , καταφεύγει στο χτύπημα των κινητοποιήσεων με ΜΑΤ και δακρυγόνα.

Η κυβέρνηση είναι υπόλογη απέναντι στους εργαζόμενους, στον λαό αφού αντί να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των μαθητών καταφεύγει σε τέτοιες απαράδεκτες και άθλιες ενέργειες.

Επιδιώκει με το όργιο καταστολής και τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει να πνιγούν οι αγωνιστικές διαθέσεις. Αυτό έδειξε και με τις επιθέσεις της απέναντι στα σωματεία που πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση στους μαθητές.

Φανερώνει τον φόβο της απέναντι στο λαϊκό κίνημα και γι’ αυτό κάνει κάθε προσπάθεια να το βάλει στο γύψο. Να εμποδίσει κάθε αντίδραση απέναντι στην πολιτική της που μας αφήνει απροστάτευτους και εκτεθειμένους στην πανδημία.

Είναι γελασμένη αν νομίζει πως ξεμπέρδεψε με τους αγώνες των εργαζομένων και του λαού μας. Καλούμε κάθε σωματείο, φορέα να καταδικάσει την επιχείρηση τρομοκρατίας των μαθητών και του λαϊκού κινήματος.


ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10 ΣΤΙΣ 17.30 (ΧΑΡΙΛΑΟΥ 30 ΕΛΕΥΣΙΝΑ, κτίριο Εργατικού Κέντρου).


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. 13/10 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 18.30



Το Δ.Σ.