3/11/19

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ (ΕΛΕΥΣΙΝΑ , ΧΑΡΙΛΑΟΥ 30, κτίριο Εργατικού Κέντρου.)
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι,
Δυναμώνουμε το κλαδικό μας σωματείο για να δυναμώσει ο αγώνας μας στο κλάδο κόντρα σε μεγαλοεργοδοσία, κυβερνήσεις, ΕΕ. Οι αντεργατικοί νόμοι που ψηφίστηκαν τα τελευταία χρόνια με πρόσχημα την κρίση θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Η επίθεση των εργοδοτών θα συνεχιστεί αμείωτη, με μεγαλύτερη ένταση. Πατώντας πάνω στις ανατροπές που επιβλήθηκαν με τα μνημόνια των κυβερνήσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, οι νέες αντεργατικές διατάξεις φέρνουν νέες μειώσεις των μισθών και βάζουν στο γύψο τη συλλογική οργάνωση και δράση, επιβεβαιώνοντας ότι η ανάπτυξη για τα κέρδη των λίγων προϋποθέτει επίθεση διαρκείας στα εργασιακά δικαιώματα και τις λαϊκές ανάγκες.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ.
Το παράδειγμα της ανάπτυξης φαίνεται ανάγλυφα στον χώρο των Logistics και των αποθηκών μιας και προβάλλονται ως «το μέλλον της ανάπτυξης στο Θριάσιο». Οι εργολάβοι έχουν γίνει η νέα σχέση εργασίας, με συμβάσεις μέρας, χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα, ωράριο, ασφάλιση, σταθερή και μόνιμη δουλειά. Όλες οι εταιρείες Logistics , οι αποθήκες , τα Super Market, τα πολυκαταστήματα είχαν ανάπτυξη και τεράστια κέρδη όλα αυτά τα χρόνια. Οι εργαζόμενοι όμως δεν είδαν τη ζωή τους να βελτιώνεται, αντίθετα παίρνονται και νέα μέτρα, γίνεται πιο βάρβαρη η εργοδοσία. Συνεχίζονται οι απολύσεις και η απληρωσιά, οι μειώσεις μισθών, η εντατικοποίηση και τα εργατικά ατυχήματα, το αίσχος της μερικής απασχόλησης και των μισθών πείνας 200 και 300 ευρώ.
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ - ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ
Εμείς ως εργαζόμενοι ζούμε τη σημερινή σκληρή πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να μένουμε ανοργάνωτοι την ώρα που η αντεργατική επίθεση καταργεί το σύνολο των δικαιωμάτων μας. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και την ελπίδα για καλύτερη ζωή, για ζωή με αξιοπρέπεια.Το σωματείο είναι το όπλο μας. Πρέπει να οργανωθούμε και να συμμετέχουμε στη ζωή και τη δράση του για να γίνουμε πιο δυνατοί και ικανοί στον αγώνα για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ.
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ.
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.
ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Δ/νση: Χαριλάου 30, Ελευσίνα.
Τηλ.: 6973 31 04 96
e-mail: siykeda@gmail.com