22/5/18


 ΨΗΦΙΣΜΑ 

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε το απίστευτο λουτρό αίματος, που διαδραματίζεται στη Γάζα, την ασταμάτητη σφαγή των δεκάδων άοπλων Παλαιστίνιων διαδηλωτών από το στρατό του κράτους-τρομοκράτη, του κράτους-δολοφόνου Ισραήλ. ενθαρρυμένο από την προκλητική στήριξη των ΗΠΑ.
Το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού κατά της ισραηλινής κατοχής.
Η απόφαση των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, οι πρόσφατοι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ - Βρετανίας - Γαλλίας στη Συρία και η απόφαση του προέδρου Τραμπ να βγουν οι ΗΠΑ από τη “Συμφωνία για τα Πυρηνικά” του Ιράν, απασφάλισαν την επιθετικότητα και την κτηνωδία του Ισραήλ ενάντια στους Παλαιστινίους, ενάντια στους λαούς της Συρίας και του Ιράν. Στην κτηνώδη αυτή επιθετικότητά του το Ισραήλ έχει την ουσιαστική στήριξη και ανοχή του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη τηρούν ίσες αποστάσεις, εξισώνοντας το θύτη με το θύμα, ζητώντας "αυτοσυγκράτηση" από τις δύο πλευρές. Ειναι πρόσφατο το κατάπτυστο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει το φταίξιμο στους αγωνιστές Παλαιστίνιους που αναγκάζουν τους Ισραηλινούς να τους δολοφονούν!

Βαρύτατες είναι οι ευθύνες και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Μόλις πριν από λίγες ημέρες και ενώ το Ισραήλ δολοφονούσε αδιάκριτα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντιόταν στην Κύπρο με τον πρωθυπουργό του κράτους-δολοφόνου, για να προωθήσει νέες κερδοφόρες μπίζνες για το ελληνικό κεφάλαιο. 

Ο καθένας σήμερα πρέπει να αποφασίσει: Με το δολοφόνο ή με το θύμα!

Σήμερα ο περήφανος παλαιστινιακός λαός δεν έχει κανένα άλλο στήριγμα εκτός από την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση των λαών.
Υποστηρίζουμε το δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού και αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία ανεξάρτητου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.


Το Δ.Σ.